Kuntavaaliteesit

Akaa hiilineutraaliksi 2030 mennessä.

Tehdään Akaasta ilmaston ja elonkirjon kannalta kestävä kaupunki. Kuolleella planeetalla ei ole talouskasvua eikä työpaikkoja.

Lisää kaupunkia Akaaseen.

Akaan pitää kasvaa – sisäänpäin. Asuntojen ja kivijalkaliiketilojen määrää voidaan merkittävästi lisätä Toijalan ja Viialan asemanseuduilla luontoarvoista ja viihtyvyydestä tinkimättä. Tyhjillään parhailla paikoilla lojuvien tonttien rakentaminen jopa ehkäisee tarvetta kaavoittaa taajamien reunamille, joiden rakentamisen myötä luonto- ja virkistysarvot kärsivät.

Tehdään Akaasta Etelä-Suomen houkuttelevin paikkakunta asua.

Akaa on sijainniltaan jo nyt Etelä-Suomen kasvukolmion parhaalla paikalla: Akaasta pääsee nopeasti paitsi Tampereelle ja Hämeenlinnaan, myös Helsinkiin ja Turkuun. Akaa tarvitsee nykyistäkin paremmat junayhteydet. Liitetään Akaa osaksi Tampereen seudun Nysse-joukkoliikennettä: samalla lipulla juniin, ratikoihin ja busseihin koko seudulla.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *